Mai mult de 25 de milioane de persoane practica la ora actuala Pilates. Majoritatea stiu ca Pilates reprezinta sedinte de exercitii intense, delicate cu articulatiile, ce necesita controlul musculaturii abdominale si simtul echilibrului, coordonate permanent cu respiratia. Insa mai putini cunosc faptul ca Pilates a fost inventat de un culturist german acum mai bine de 100 de ani.

Nascut in 1883, Joseph Pilates a sustinut intreaga viata faptul ca organismul uman are nevoie zilnic de miscare si ca exista o interdependenta intre controlul mental al miscarii si exercitiul fizic. Iar acestea ajuta la mentinerea unei posturi corecte pe intreaga viata, la tonifierea musculaturii si astfel mentin nealterata starea generala de sanatate.Joseph Pilates a sustinut toata viata aceste idei si si-a canalizat intreaga energie creand aparate speciale pentru aplicarea lor. De altfel, acest lucru s-a reflectat in propria stare de sanatate si longevitate, el decedand la 84 de ani. Metodele lui au ramas in atentia kinetoterapeutilor si antrenorilor de sport si constituie o materie la marile universitati de educatie fizica din lume.

Nu ar fi uimitor sa experimentati ?i s? v? bucura?i de puterea ?i harul dat de Pilates cu lini?tea unei rezervatii naturale? Crezi sau nu acum poti!  Oferim cursuri de SUP pilates  intr-o locatie minunata numita Vila23 si situata pe lacul Snagov. Cursurile de Pilates sunt programe ce combin? mintea si corpul pe o placa denumita SUP creând un antrenament ce reprezinta o fuziune completa si in acelasi timp distractiva. 

Instructorii iwake.ro ofera cursuri de înalt? calitate, informative ?i educativ distractive, profesionale de fitness ce va vor  înv??a elementele de baz? ale Paddling SUP, precum si regulile de siguranta si furnizarea de instruc?iuni atat pentru incepatori cat si pentru cei mai avansati.

Daca sunteti interesat de achizi?ionarea unui stand-up Paddleboard avem tot ceea ce ai nevoie pentru a începe cu SUP! Intra aici:  http://www.iwake.ro/PLACI_SUP-21-0-0.htm si vezi ce placa ti se potriveste!